![]() |
#1 |
raging lunacy
![]() Join Date: May 2007
|
Inregistrarea e temporar inchisa, probabil pentru scurt timp, daca cineva doreste urgent un account trimiteti-mi un mail la blackcrosse [ at ] gmail [ dot ] com
Edit 1: Înregistrarea e redeschisă, însă confirmarea e-mailului e neapărată, dacă userul nu are un mail valid atunci nu se poate înregistra. Vedem care e progresul cu combaterea accounturilor de spam. Dacă aveţi ceva sugestii, sunt binevenite. Edit 2: Aşa, my experiment failed, acum am modificat iarăşi regulile jocului, userii pot să se înregistreze ÎNSĂ trebuie să fie acceptaţi de administraţie (as in ONLY administration, no mods so far) până vor putea posta. Edit 3: Am instalat un plugin nou anti-spam, cu image recognition. Mai pe scurt aştept rezultate pozitive, dacă ele apar atunci voi anula moderarea manuală a userilor noi. Edit 4: Everything else failed, însă am mai venit cu o mega-hyper idee, care am testat-o cu Kratos şi funcţionează, acum rămâne să vedem cum vor reacţiona inamicii noştri (AKA spam-bots). X))) Last edited by BlackCross; 11th October 2008 at 23:56.. |
![]() |
![]() |
#2 |
raging lunacy
![]() Join Date: May 2007
|
We succeeded!
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |