|
|
#11 |
|
Посторонним В*
![]() |
![]() Еще пару штучек)Надеемся Вам они пригодятся)))
_ _ _ ![]() Last edited by BlackCross; 7th September 2009 at 21:06.. |
|
|
|
|
#12 |
|
raging lunacy
![]() |
4 brand new Onion smilies:
![]() ![]() ![]() + am adăugat ca smilies să se arate în mod întâmplător de fiecare dată când scriem un mesaj, în aşa mod vom încuraja varietatea de le folosi (cândva a fost aşa, când am deschis forumul, dar ironic ele se arătau întâmplător din cauza unei erori în baza de date dar nu de aceea "că aşa trebuia")
|
|
#13 |
|
raging lunacy
![]() |
Am adăugat categoria "Social Activity" cu sub-forumurile:
|
|
#14 |
|
raging lunacy
![]() |
Am adăugat skinuri noi:
Manga Darkness Black Night Lucky Star Zetsubou Pink
|
|
#15 |
|
raging lunacy
![]() |
1. Elderii cu 2000+ posturi isi pot schimba titlul (custom title)
2. Orice user se poate face "invizibil" la optiune (invizibil vis-a-vis de alti membri, administratia oricum vede cine e online)
|
|
#16 |
|
raging lunacy
![]() |
Am redenumit multe forumuri si categorii, sper ca acum arata mai bine si suna mai laconic.
Desemenea Revolt a fost numit moderatorul categoriei Video Games. - - - Am trecut pe vBulletin 3.8.3, ceea ce ne va permite in viitorul apropiat sa includem multe plug-inuri si skin-uri bune. La moment unicul bug e in aceea ca skin-ul vechi Death Note nu vede corect profilurile user-ilor. Degraba va fi corectat sau vom trece pe alt skin default. Daca mai intalniti bug-uri va rog sa le raportati.
|
|
#17 |
|
raging lunacy
![]() |
Am reparat problema cu pagina profilului userilor, acum functioneaza corect cu mici abateri de interfata.
Deasemenea am adaugat embedding la video de pe GameTrailers pe care il puteti folosi cu ajutorul tagului [gt]. Update: Am adaugat un plug-in pentru auto-merge la posturi duble. Update: Psycho a fost coborat de la statutul de moderator spre user. Update: Lopata a fost promovat in rang spre pozitia de moderator, cu ce il putem felicita! ![]() Update: Am trecut pe host nou, acum forumul ar trebui sa functioneze mai rapid.
![]() Last edited by BlackCross; 17th July 2010 at 14:58.. Reason: Automatic Post Merging System |
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|